TEKİRDAĞ / ÇORLU - Şehit Ali Alıtkan Anaokulu

Nis

The game draw the parts of their friends body was played with the bees and butterflies class

Nis

We had a fun time with the ladybug class by holding a quiz

Nis

Kütüphaneler haftasında kelebekler sınıfı kendi hikaye kitaplarını resimlendirdiler.

Nis

Mart ayı dışımız zengınlıklerı uyaklı kelıme kartları etkinliği

Mrt

Güneş Sınıfı  Davulun sesi oyunu,Renkli Blok devirmece oyunu,Yarışmalı parkur oyunu,Kutu kutu pense oyunu,halka atmaca oyunu oynuyor.

Mrt

Kelebekler sınıfı Dünden bugüne ben etkinliği ile kendilerini tanıtıyorlar

Mrt

Kelebekler sınıfı  Dünya tiyatrolar gününde hayallerindeki  tiyatro oyunlarını anlattılar.

Mrt

Kelebekler sınıfı dilimizin zenginlikleri projesi kapsamın kafiyeli kelimeler çalışması yaptı.

Mrt

Dünya tiyatrolar gününde yaratıcı drama dersinde kelebekler sınıfı ile birbirinden yaratıcı canlandırmalar yaptık tiyatro ve yaratıcı drama nın birbirinden ayrılan yönleri ile benzer yönlerini konuştuk. Hem eğlendik hem öğrendik.

Mrt

Dünya su gününde suyun hayatımızdaki önemini konuştuk ve sınıf panomuzu grup çalışması etkinliği ile hazırladık

Uzay Sınıfı 18-24 Mart Orman Haftasını kutladı

Uzay Sınıfı Yaşlılar Haftası Etkinliği yaptı

Mrt

Sıfır atık projesi kapsamında kelebekler sınıfı öğrencileri cam şişeler ile tohum kumbarası yaptı. Tohum kumbaralarının amacı meyvelerin çekirdeklerini biriktirerek doğada hayat bulmalarını sağlamaktır.

Mrt

Uğur Böcekleri Sınıfı Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında mart ayı teması olarak zıt kavrama yönelik okuduğumuz hikaye

Mrt

Arılar Sınıfı kavanoz kapakları ile isim farkındalığı çalışması yaptı.